hjemmeside design
 
 

 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hvem er MoD - Ministry of Design?

MoD er et enmandsfirma ejet og drevet af Jeppe Gondolf. Ud over Jeppe Gondolf som står for det grafiske design, har MoD en række freelance programmører tilknyttet og forskellige samarbejdspartnere, så vi er rustet til selv større opgaver.

Hvilke kompetencer har MoD?

MoD har arbejdet med webdesign & grafisk design siden 2004 og er i dag velfunderet inden for de forskellige design områder der kræves i denne branche. Om det drejer sig om FLASH (animeret websider), grafisk identitet, CMS (kunden kan selv redigere indhold) baseret hjemmesider, logo design, databaser eller SEO (søgemaskine optimering), har vi haft fingre i det meste. Vi er altid på udkig efter nye opgaver der kan udvide vores nøgle kompetencer, men samtidig melder vi rent ud, hvis vi ikke er rustet til opgaven. Vi er kun interesseret i at have tilfredse kunder!

Hvad kan MoD tilbyde?

Hos MoD får man altid personlig rådgivning og et design der tager udgangspunkt i hver enkelte opgave. Vi tror ikke på skabeloner og hurtige løsninger når det gælder noget så personlig som f. eks en hjemmeside. Udgangspunktet er altid er tomt stykke papir.

Hvordan foregår arbejdsprocessen hos MoD?

Normalt mødes vi gerne med kunden hurtigst muligt – en personlig snak er tit det bedste udgangspunkt for et vellykket slutresultat. Efter sparring og rådgivning om kundens ønsker/behov, udarbejder MoD et eller flere designforslag og så er processen i gang. Forslagene rettes til efter dialog og vi fortsætter indtil alle er tilfredse!

Flere spørgsmål?

Send en mail eller kontakt os på
telefon 30 29 71 78 (man-fredag kl. 10-16).

 

 
 
hjemmeside design referencerkontakt ministry of design